HIT Consultant Insightful coverage of healthcare innovation
> Pure Storage > Baanbrekende Operationele Continu´teit Bewerkstelligen en Toch de Kosten en Complexiteit in de Hand
 

Baanbrekende Operationele Continu´teit Bewerkstelligen en Toch de Kosten en Complexiteit in de Hand

White Paper Published By: Pure Storage
Pure Storage
Published:  Sep 27, 2019
Type:  White Paper
Length:  4 pages

In de huidige omstandigheden is operationele continu´teit een must. Nu organisaties de digitale transformatie omarmen en hun massaal toevlucht tot IT nemen, downtime kan verlammend werken. Wie technische storingen transparant het hoofd kan bieden en zo zijn bedrijf draaiende kan houden, profiteert van aanzienlijk concurrentievoordeel, grotere klantenbinding en meer bedrijfsinnovatie.

Maar het behalen van de hoogste niveaus van operationele continu´teit met zero RPOĺs (recovery point objectives) en 0 RTOĺs (recovery time objectives), was altijd alleen weggelegd voor de grootste ondernemingen en dan slechts voor de meest bedrijfskritische toepassingen. De hiermee verbonden kosten en complexiteit zijn voor de meeste organisaties eenvoudigweg te hoog.

Dat behoort nu tot het verleden.

Deze whitepaper bespreekt een nieuwe active/active stretched cluster technologie waarmee bedrijven van groot tot klein zich de hoogste continu´teitniveaus kunnen veroorloven zonder de kosten en complexiteit die in het verleden met dit type implementatie gepaard gingen.Tags :